2012. szeptember 20., csütörtök

Ebay addiction # 1



Augusztus végén, szeptember elején egy kisebb (najó, inkább nagyobb…) magánéleti válságba keveredtem, így, mint mindig ilyen helyzetekben egy megbízható baráthoz fordultam, aki percek alatt csal mosolyt az arcomra és egy kis melegséget a szívembe, függetlenül attól, hogy mi zaklatta fel ennyire a kicsiny lelkivilágom. Bizony, bizony ez a megfizethetetlen barát - ami jelen esetben igen is megfizethető! - nem más mint az Ebay.  
De most komolyan… ki ne szeretne egy idegörlő nap után bezuhanni az ágyába, az ölébe venni a laptopját és vásárolni?! Na ugye :) Én mindenesetre azoknak a táborát erősítem, akik imádják ezt az érzést. Nincs tömeg, nincsenek vihogó 15 éves lányok akik suli helyett a plázákban költik apuci pénzét, se sorban állás vagy üvöltő zene és még sorolhatnám… Álmaid tárgya csak pár kattintásra van tőled és a határ a csillagos ég…najó, inkább a bankkártyád limitje, de ez már részletkérdés. Csak bepötyögöd a kicsike nevét, behelyezed a kosaradba, fizetés és már úton is van feléd a messzi Kínából ( az esetek többségében). És már ott virít a mosoly az arcodon.
 Aztán telnek a napok, kicsit megfeledkezel a rendelésről és egyszer csak csönget valaki. A postás bácsi az. A mosoly újra visszatér és rohansz, hogy átvedd a kis csomagod. Elköszönsz a postástól, az ajtó becsukódik és te rohansz vissza, hogy pár kép elkészítése után széttéphesd a csomagolást. És ott térdelsz a földön és veled szemben pedig a kis napi boldogság-bonbonod. És csak mosolyogsz, áldod az eget, a kínaiakat, a postát és minden egyebet, hogy végre ideért, épségben és most már a Tiéd. Boldogan fested le az ékszereket átlátszó körömlakkal, hogy meghosszabbítsd az élettartamukat, a ruhákat pedig bedobod a mosógépbe biztos ami biztos alapon. A nap végén pedig,amikor újra a géped előtt ülsz és újabb darabok után kutatsz,konstatálod: igen, Ebay függő vagyok :) 

 Na de nézzük is az én kis boldogság- bonbonjaimat az utóbbi hetekből:





Ti hogy álltok az Ebay-el? Milyen sűrűn rendeltek és miket? Van kedvenc eladótok? Nektek jó vagy rossz tapasztalataitok vannak inkább?


Kia


2 megjegyzés: