2012. október 20., szombat

Ázsiában jártam





Még az esős időszak előtt sikerült 1 hét alatt kétszer is elvándorolnom az Ázsia Centerbe,ami nálam igen csak nagy szó, tekintve azt, hogy Újpalota a város másik felén található,így ha tehetem,akkor megvárom amíg a kívánságlistám XL-es méreteket ölt és csak akkor kerekedek fel. 
A wishlist-em legelején piros betűkkel a wedge boots és a motor csizma felirat villogott. Az igazat megvallva kicsit meguntam már az inditex üzletek és társai cipőkínálatát, ha ezt nevezhetjük kínálatnak... Minden üzletben van 1-2 olyan darab ami hordható, de azok vagy pofátlan módon túl vannak árazva, vagy minden második lányon ilyet látok. Szóval, gondoltam teszek itt is egy próbát,mivel tavaly télen két Ugg csizma fazonú lábmelengetőt is sikerült beszereznem igen csak kedvező - 3000 Ft-os!! - áron, amik nem mellesleg szuper állapotban kerültek márciusban a szekrényem mélyére, annak ellenére,hogy amíg 10 fok fölé nem emelkedett a hőmérséklet, nem voltam hajlandó másban kimoccanni itthonról.  Szóval ahogy odaértem, indulhatott a nagy őszi csizmavadászat.  És láss csodát, nem is kellett sokat keresgélnem, mert már az első boltok egyikében megpillantottam életem motoros csizmáját. Szuper kis szegecsek vannak rajta, amik amúgy elég stabilnak tűnnek és varrott a talpa, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem fogok egyszer csak arra eszmélni, hogy Frédi és Béni üzemmódban flangálok az utcán. Ja és a legszuperebb, hogy belül pihe-puha kis miniszőrme található, szóval fázós lábú lányok előnyben ;) Nálam már így is túlteljesített, de meg kell említenem az árát is, hogy teljes legyen a kép: szóval 5500-6000 Ft között lehet lecsapni rá. Én 6000-ért vettem, de pár nappal később unokatesómmal visszamentünk, és egy kicsit eldugottabb helyen lévő boltban Ő már 5500-ért szerezte be ugyanezt a darabot, na sebaj, én így is nagyon örültem neki :)



Szóval miután ez a kis drágaság a kezemben volt, kicsit nyugodtabban bóklásztam tovább, mivel tudtam, hogy már nem kell üres kézzel és kisírt szemmekel baktatnom hazafele. A következő áldozatom egy magassarkú/talpú csizma lett volna, ami azért elegáns is,mert lássuk be őszintén ez a kis motoros csizma vagány meg minden, de még sem a legnőiesebb darabja a gardróbomnak. És akármennyire is pechesnek tartom magam, be kell látnom, hogy aznap valami kis szerencsecsillag a nyomomban járhatott, mert megtaláltam a majdnem tökéletes telitalpú őszi bokacsizmám. Itt meg kell állnom egy pillantra és megjegyeznem, hogy pont egy héttel ez előtt a Deichmann-ban ugyanebbe a cipőbe botlottam bele, de ott sajnáltam kiadni érte 10.000 Ft-ot... Itt viszont nem volt kérdés, hogy 4500 Ft-ért jön velem haza :)) Szép kis cipellő, és ahhoz képest, hogy 12 centis talpa van,meglepően kényelmes is. Pipa





A következő hiánycikk az alapozó volt. Az Astor HD Mattitude alapozóját használtam, és úgy terveztem, hogy lecsekkolom, hogy itt hátha egy kicsit barátibb áron tudok hozzájutni,mivel a bolti ára 3600 Ft körül mozog. Egy rövidke kör megtétele után konstatáltam, hogy itt minden alapozó 2000 és 2200 Ft között mozog :O Coool :))) Tettem még egy kört és ráakadtam egy sminktermékeket forgalmazó boltra,ahol  1800 Ft-os akciós áron kínálták, pont ezt :) Azért persze kicsit körbejártam a témát, hogy mégis honnan is vannak ezek az alapozók,mikor járnak le és, hogy ugyan miért adják őket ilyen olcsón. Az eladó csaj nagyon kedvesen elmagyarázott mindent -miközben a kis bébijét pelenkázta :O - és elmesélte, hogy túl sokat rendeltek ebből a termékből,mivel előzőleg elég nagy volt rá a kereslet, most viszont még sem viszik úgy és annyian amennyire számítottak, szóval inkább akcióznak, nehogy aztán rajtuk maradjon. Szóval rövid válogatás után ráakadtam egy bontatlan 001-es Ivory árnyalatúra, azonban nem voltam benne teljesen biztos, hogy ez az én színem így megkérdeztem a csajt, hogy ugyan nem próbálhatnám-e ki. És meglepő válasz érkezett: hogy a viharba ne! :D Megjegyzem, máshol szó sem lehetett tesztekről [fekete pont]. Na de mint kiderült, ügyes voltam és a szín pont megfelelt.




Szóval a következő pillanatban már az új, hiperszuper alapozómmal a táskámban loholtam tovább, újabb kincsek után kutatva. Körülbelül 2 éve ajándékba kaptam egy szuper, olívaolajas sampont, és amikor ezt használtam mindenkitől csak azt hallottam, hogy milyen szép, fényes és egészséges a hajam, hogy csinálom. Sajnos azonban amikor elfogyott, hiába kerestem-kutattam, sehol nem találtam, de itt végre újra egymásra találtunk. A kis csodabogár nem más,mint a Lady Stella nevű márka olívaolajas hajszerkezet javító samponja.  A 250 ml-es kiszerelést itt 850 magyar forintért tudhatjuk magunkénak, szerintem ez még a belefér kategória, pláne, hogy tudom milyen hatással is van a hajamra. A képen kicsit ráncos szegénykém,mert már pár hajmosáson túlesett, ezt nézzétek el neki.... :)


Valamint még a táskámban landolt  a Nivea Happy Time fantázianévvel megáldott dezodorja is, amitől megmondom őszintén, többet vártam. Az illata rendben van, de a feladatát nem teljesíti valami fényesen, pedig nem vagyok egy víztől csöpögős típus. Na mindegy, 600 Ft-ért megérte, mivel a boltban ugyanezért a termékért akciósan is legalább 800 Ft-tal könnyítik meg a pénztárcánkat. 



A soron következő szerzemények igen csak pozitív csalódásnak számítanak,mivel  a 250 illetve 300 Ft-os áruk láttán kissé bizalmatlanul dobtam be őket a kosárba, de úgy voltam vele, hogy ha még nem is teljesítenek kiemelkedően, ennyi pénzért akkor sem hagyhattam ott őket. De csak ajánlani tudom őket!





És végül a cipellők mellett a kis kedvenceim: a műszempillák . Eddig még nem büszkélkedhettem velük, szóval most egyből kettőt is beszereztem. Bár ha őszinte akarok lenni akkor még vagy 5-öt simán el tudtam volna hozni,de gondoltam először letesztelem őket.  Szóval két különböző típusút vettem, az egyik No Name, na ő a gyengébbik amúgy, a másik neve pedig Comus és ő édes, rózsaszín dobozkában rejtegeti a pillákat. Amúgy mindkettőhöz járt 1-1 ragasztó is, szóval többször is használhatjuk őket. Amúgy a kis rózsaszín dobozos pillák már eleve elvannak látva ragasztóval, szóval ők abszolút ready-to-go-k. Amúgy mindkét dobozocska 550 Ft-ba került, azt hiszem a bolti árakhoz viszonyítva most 2-t kaptam 1 áráért :)) Szóval nagy a szerelem :)




Na hát ennyi lenne a legutóbbi Ázsia Center-es körutam eredménye :) Ti szoktatok ide járni? Mik a tapasztalataitok? Sikerült már mindent beszereznetek az őszi wishlist-etekről? Én nem sokára jövök a hiányzó darabok beszerzéséről szóló élménybeszámolóval :)

Kia


2 megjegyzés: