2013. augusztus 25., vasárnap

Confessions of a shopaholic # 3 - Summer Sales Haul

Sziasztok Szépségek! :)

A hétvégén mozgás gyanánt egy kis shopping túrára indultam, hogy feltankoljak pár őszi - nyári rucival, és akarva-akaratlanul is de folyton a nagy leárazásokba botlottam. És habár egyáltalán nem vagyok oda értük, mivel ilyenkor az összes kifutó terméket kipakolják és a csodaszép nyári darabok eltűnnek a polcokról, mégis csak beadtam a derekam és jó pár szatyorral megpakolva értem haza. :)



ZARA


7999 Ft.-    4995 Ft.-
Ez a felső egy tipikus impulzus vásárlás következménye. Megláttam, még csak fel sem próbáltam és már vonszoltam is a kasszához. És milyen jól tettem! Szuper anyagból van, egy forró nyári napon akár short-tal, akár szoknyával tökéletes!

 5995 Ft.- 
Ebből az egyszerű kis fekete topánból már csak pár darab árválkodott a polcokon, és mivel találtam még egy 36-ost, ezt isteni jelnek vettem és hazahoztam. Kényelmes, csinos és ennyi pénzért abszolút megérte nem ott hagyni :)

9995 Ft.-  5999 Ft.-
Már vagy ezer éve kutatok egy hasonló bőrbetétes leggings után és most végre ráleltem, méghozzá leárazva. Szuper kényelmes, szexi és egy hűvösebb nyári napon meg persze ősszel még sokszor lesz hasznomra. :)

STRADIVARIUS

9995 Ft.-
Valamilyen rejtélyes oknál fogva odavagyok a szép cipőkért. Már csak az is boldogsággal tölt el hacsak látom őket szépen, katonás sorban sorakozni a szobámban. Most mondjátok azt, hogy nem egy igazi hamupipőke cipellővel állunk szemben?!  Csak kár, hogy olyan talpacskákra szabták amik a való életben nem léteznek... Bizony, a kényelmi faktora nem túl magas,de ezt legalább kompenzálja a szépsége :))

8999 Ft.- 
Végre sikerült magamévá tennem A Farmerkabit! Ez is egy ezer éves project volt már,hogy megtaláljam az Igazit. Egyenlőre úgy néz ki, sikerült ;)

Stradi kék felső 2995 Ft.- 1995Ft.-  // Zara basic púder felső 2995 Ft.-  1490 Ft.-

Persze ha már leárazások, akkor már beszereztem pár basic felsőt is, ezekből sosem lehet elég a szekrényünkben ;)

Nektek mit sikerült zsákmányolnotok a leárazások során? Mi volt a  legjobb vételetek? Van még valami a kívánságlistátokon ami még várat magára? :)



Kia


Follow my blog with Bloglovin

4 megjegyzés:

  1. A barna magassarkú és a farmer dzseki nagyon tetszik!! A kabi Bershkából van?
    Én holnap indulok őszi vásárlásra :)

    VálaszTörlés
  2. Én is imádom a cipellőt és a kabi is jól fog jönni ebben az időben :) Amúgy mindkettő Stradivarius-os! Sok sikert a shoppinghoz ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Tudsz adni egy e-mail címet magadhoz?
    Köszönöm,
    Gbó

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Persze, redlipstickandstyle@yahoo.com :)

    VálaszTörlés