2013. december 21., szombat

Late Christmas Wishlist


A szeretteim kérésének eleget téve, összedobtam egy kis karácsonyi kívánságlistát, de nem a szokásos cetlire felfirkálós módon, hanem egy képes összeállítást készítettem árakkal és lelőhelyekkel kiegészítve,hogy ezzel is megkönnyítsem a dolgukat a vásárlási dömping közepette :) És gondoltam, hogyha már ilyen szépen összeszedtem mindent, megosztom Veletek is, hátha valakinek még szüksége van egy-két ajándékötletre:)

1. Katy Perry - Killer Queen parfüm

Nagyon nagyon vágyok Katy Perry új parfümjére, amióta csak megszaglásztam, oda vagyok érte meg vissza! Egy igazi csajos, édes illat, de nem ám pink sugar módon, hanem a gyümölcsös édességet valami titokzatosság lengi körül. Az üvegcséről nem is beszélve, igazi különlegesség, szerintem gyönyörű, igazi királynős ;)

Fellelhető: DM, Müller, Douglas
Ár: 50 ml - 6000 Ft körül







2.  The Body Shop - Mézes ajándékcsomag

Imádom a TBS termékeit, amióta csak megismerkedtem velük, nem vagyok hajlandó másra váltani, csak és kizárólag őket használom. Ennek a bőröm iszonyatosan , a pénztárcám viszont kevésbé örül, mivel az is az igazsághoz tartozik, hogy az ember lányának igen csak mélyre kell nyúlnia a zsebében, ha a TBS rajongók táborát erősíti:) Deee  minden csepp megéri az árát ;) Már volt szerencsém kipróbálni a mézes termékcsalád tusfürdőjét és testvaját, de mindkettő fogyó eszköz így nagyon örülnék egy kis utánpótlásnak, és ez az ajándékcsomag tökéletes megoldás lenne a problémámra.

Fellelhető: The Body Shop (Allee, Árkád, Aréna, Mammut)
Ár: 5990 Ft.-


3.  The Body Shop - Brazil diós testradír

Még mindig TBS.. :) bizony, bizony, de a porondon most a brazil diós testradír áll. Oda vagyok a testradírokért, heti legalább 2x használom őket és az én kedvenceim azok amikben nagyobbak a szemcsék és rendesen érzem, hogy megszabadítanak az elhalt hámsejtjeimtől:) az eddigi nagy kedvenc a moringás volt, de most szemet vetettem erre is :)

Fellelhető: The Body Shop (Allee, Árkád, Aréna, Mammut)
Ár: 4490 Ft - 200 ml



4. Suzanne Collins - Az éhezők viadala

Nálam a tél az az időszak, amikor szeretek kicsit visszavonulni és egy jó könyvvel bekuckózni a meleg lakásba, habár az elmúlt időben sajnos erre nem volt időm, ezért úgy tervezem, hogy a karácsonyi szünetben minden elmaradásom pótlom és ehhez remek alany lenne ez a könyv, mivel a filmért odavoltam, habár elég nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem - nem is értem miért. Fura, de nálam sokszor fordult már elő, hogy először láttam a filmet és ha az lekötött, akkor alig vártam, hogy a kezembe vehessem a könyvet és még részletesebben elmélyülhessek a sztoriban:) Ti olvastátok már? Ha igen, hogy tetszett?:)





5.  Pénztárca

Sajnos a napokban megadta magát az imádott pénztárcát, amit egy számomra nagyon kedves személytől kaptam, Londonból. Már 4!! éve nyúztam, csoda, hogy még egyben volt :) De most már nincs mese, szükségem van egy újra, ami csajos, elegáns de mégis megfizethető áron van. És sajnos itt jönnek a problémák..

Fellelhetőség: Stradivarius
Ár: 4595 Ft.-





 5. Shopper

Piros, lakk betétes, hatalmas pakolós kis szütyő.Szerelem volt első látásra. Kinek ne görbülne mosolyra a szája, ha egy ilyen szépség csücsülne a karácsonyfa alatt? :)

Fellelhetőség: Stradivarius
Ár: 8995 Ft.-

6. Fossil Cecile karóra (rose gold)
 
A jelenlegi órám igen csak hasonló ehhez a darabhoz, az egyedüli ok amiért lecserélném a jól bevált Bijou Brigitte-ben vásárolt 10.000 kerek forintos órámat, az, hogy elkezdett kopni. Igazán nem vészes a dolog és ennyi pénzért természetesen  egy szavam sem lehet, de hogyha lehetőségem lenne akkor erre a csodaszép Fossil órára cserélném a mostanit. :)

Ár: 44.990 Ft.-
 7.  Apple iPad 3 16GB - white 

Habár tavaly karácsonyra kaptam egy tabletet, sajnos realizálnom kellett, hogy az még sem az igazi, mivel elég sokszor hagyott cserben fontos pillanatokban. Nem a leggyorsabb szegénykém, de alapjáraton mindent tud amit egy tabletnek tudnia kell. De mégis úgy érzem, hogy egy ilyen kis szépség nagyban megkönnyítené az életem, úgyhogy reménykedek, hátha az angyalkáim meglepnek eggyel:)

Fellelhetőség: Apple store
Ár: 112. 000 Ft.- 




8. Urban Decay - Naked 2 Palette

Az utóbbi időben szorgosan győzködtem magam, hogy nem, nem kell ez a paletta nekem, tudok nélküle élni, de végül a tesztek és a sok pozitív vélemény rávilágotott a tényre, hogy ő lenne a legjobb társam a nappali és esti sminkek elkészítésében is. Úgyhogy spórolásra fel, angyalkák! ;)

Fellelhetőség: www.beautybay.com
Ár:  12000 Ft.-

Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal? Sikerült már beszerezni mindent? Mik szerepelnek a kívánságlistátokon? :)

Kia




3 megjegyzés:

  1. A Naked 2-höz is véletlenül a tabletes szöveget szúrtad be, csak szólok. Érdekelne amúgy, hogy miért a 2-es mellett teszed le a voksodat, mert én még mindig nem tudnék dönteni, hogy melyiket szeretem jobban az 1-es és a 2-es közül, mert mind a kettő csodás :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, javítottam ;) Húú, hát számomra sem volt egy könnyű döntés, de végül azért szavaztam előnyt a kettőnek mert a tesztek alapján kevesebb hasonló színem van, mint az Naked 1-ben:) De a jövő évi projekteim között szerepel, hogy mind a 3 palettát a magaménak tudhassam:)

    VálaszTörlés
  3. Áhá, így már értem. Amúgy nekem is van egy ilyen projekttervem, mármint hogy a meglévők mellé a 3-asat is beszerzem, mert valami hihetetlenül szépek a színei. A Basics is szuper, az 1-es örök szerelem lesz, és a 2-es is egy hajszálnyival marad csak el mögötte. Az Urban Decay tényleg tud valamit, mert hihetetlen jó a szemfestékeik minősége :-)

    VálaszTörlés