2012. július 16., hétfő

I love turi


 
Sziasztok!

Múlt hét pénteken unokatesómmal elugrottunk a Camponába, mert hallottuk,hogy a Hádában a hónap végéig minden fél áron van (kivétel a cipellők és a táskák,na de annyi baj legyen…). Hála az égnek már jó pár éve felfedeztem a budapesti turik szuper kínálatát,és azóta az egész családomat megfertőztem a turi őrülettel. : )))
A Háda az egyik kedvencem, bár tudom,hogy sokan nem szeretik,mert „drága”… Igaz, főleg az elmúlt 1 évben az árak igen csak megemelkedtek, de én igen is szeretem, mert olyan rucikat találok ott, amik egyediek (nem sok turis ruhám van,ami szembejött volna velem az utcán) és nem utolsó sorban jó minőségűek. Az általam eddig vásárolt ruhákon szinte mind rajta volt az eredeti címke, szóval vadi újak voltak és annyiba kerültek,mint a hazai boltok akciós darabjai (vagy olcsóbbak). Persze vannak más turik is ahova időnként elnézek, de eddig sajnos nem volt túl sok sikerélményem velük kapcsolatban :(

Na de lássuk is,hogy pénteken mit sikerült beszereznem:


ez a Topshop-os szoknya első látásra szerelem volt a szép színe, a virágok és a masnis öv rész miatt

Topshop-os tunika, hihetetlen kényelmes, egy aranyos masnis gumirésszel megbolondítva a mellrész alatt

New Look-os fehér póló, egyszerű de az ujján lévő plusz anyaggal különlegessé válik

fehér láncos kistáska, édes szívecskés mintával megbolondítva 


 Tally Weijl-es kánikula top, korall színben :)





 Hamarosan jövök pár outfit-es poszttal is, mert így olyan kis esetlenül néznek ki :) 

Hogy tetszenek a szekrényem új lakói? Ti szoktatok turiba járni? Melyik a kedvencetek? Hol vannak a legjobb lelőhelyek? Várom a tippeket : )

Kia

2 megjegyzés: